Home » Levyjulkkarit » :KUUNTELE: Anne Mattilalta uusi laulu, musiikkivideo ja taidenäyttely!

AnneMattila4

Suomalaisen iskelmätaivaan suursuosikki Anne Mattila on julkaissut uuden laulun, Elän tätä elämää! Lisäksi Mattila juhlistaa torstaina 31. toukokuuta uusitun Taidekahvilansa avajaisia kotikunnassaan Karvialla.

– Uusi lauluni kertoo elämän iloista ja siitä, että kannattaa nauttia pienistäkin hetkistä arjen keskellä, Mattila kertoo. – Pari aiempaa lauluani ovat olleet hitaampitempoisia balladeja, mutta Elän tätä elämää! on nopearytminen ja elämänmakuinen kappale. Kuin lasi kuohuvaa, niin kuin laulun sanoissakin kerrotaan.

Anne Mattila on paitsi menestynyt laulaja myös tunnustettu taidemaalari. Hän on pitänyt näyttelyitä laulamisen ohella jo 15 vuoden ajan ympäri Suomen. Hänen uusin taidenäyttelynsä on parhaillaan esillä Karvialla.

Anne Mattila jakaa kalenterivuodet nykyisin siten, että noin puolet vuodesta kuluu laulamiseen ja loput maalaamiseen. Annen Taidekahvilassa käy vuosittain yli 30 000 vierailijaa.

Mattila maalaa realistisia luontokuvia sekä mielikuvia, joihin liittyy aina jokin runo tai tarina. Hänen maalauksistaan ja tarinoistaan ilmestyi satasivuinen taidekirjan viime keväänä.

Mattila vietti viime vuonna 20-vuotista taiteilijajuhlaansa. Hän ponnahti suuren yleisön tietoisuuteen vuonna 2001 hitillään Asfalttiviidakko. Ensimmäisen julkisen esiintymisensä Mattila oli kutenkin tehnyt jo 9-vuotiaana, ja keikkailun omalla orkesterillaan hän aloitti 13-vuotiaana.

Anne Mattilalta on ilmestynyt kaikkiaan kolmetoista pitkäsoittoa, jotka ovat myyneet useita platina- ja kultalevyjä. Viimeisin albumi, Kuivaa koivua, ilmestyi 2016.

Anne Mattila internetissä: www.annemattila.fi