Home » Festivaalit » Legendaarisen Rauma Bluesin pääesiintyjänä moninkertainen Blues Music Awards 2018 -ehdokas SUGARAY RAYFORD

14141507_10210263352211022_8920779648928459254_n

SUGARAY RAYFORD

Vuodesta toiseen kiittävää palautetta niin yleisöltä, medialta kuin esiintyjiltäkin saanut Rauma Blues -festivaali lukeutuu maailmanlaajuisestikin blueskentän ykköstapahtumiin. Bluesdiggareiden sekä ainutlaatuisten illanviettojen ystävien rakastama Rauma Blues järjestetään totuttuun tapaan elokuun toisena viikonloppuna, perjantaina ja lauantaina 10. – 11. elokuuta.

Lauantain 11.8. päätapahtumaa juhlitaan jälleen teltta-areenalla Rauman ydinkeskustassa tutun tunnelmallisissa merkeissä ja luvassa on totuttuun tapaan sekä kansainvälisiä että kotimaisia juurimusiikin huippuartisteja ja -kokoonpanoja.

Kaikki lauantaisen pääkonsertin artistit on lukittu. Lavalla tulevat irrottelemaan moninkertainen Blues Music Awards 2018 -ehdokas Sugaray Rayford Band (U.S.A.), Blues Music Awards 2018 -ehdokas Annika Chambers (U.S.A.). ja Grammy-ehdokas Guitar Slim Jr. (U.S.A.). Pohjoismaiden blueskärkeä edustavat J.T.Lauritsen & The Buckshot Hunters (Norja) sekä Slim Butler & The SlimCuts (Suomi).

Artistien tarkemmat esittelyt osoitteesta www.raumablues.fi . Vuoden 2018 Blues Music Awards -voittajat julkistetaan torstaina 10.5.2018 illalla Memphisissä, lisätietoa osoitteessa https://blues.org/blues-music-awards .

”Pitäkää hatuistanne kiinni!”

Vuoden 2018 esiintyjäkaartin myötä festariteltta täyttyy taatusta bluesbilehengestä kuin myös tunnelmallisista bluessävelistä. Esimerkiksi Sugaray Rayfordin keikkoja kehutaan kautta maailman vauhdistaan ja energisyydestään ja J.T.Lauritsenin blues-rock-soul luo sinisten sävelten kepeää fiilistä.

– Odotamme todella pääsevämme Rauma Blues -lavalle ensimmäistä kertaa. Show’sta tulee huikea! lupaa J.T.Lauritsen ja leikittelee samalla ajatuksella illan pääesiintyjään Sugaray Rayfordin kanssa yhdessä esiintymisestä.

– Olemme usein soittaneet samoissa konserteissa Sugarayn kanssa ja ties missä kokoonpanoissa tässä tullaankaan Rauma Blues -artistien kesken esiintymään, kun hänkin tietää kaikki biisimme. Ties vaikka saisimme Raumalla lavalle uuden laulajan!

Lauritsen kertoo saapuvansa Rauma Bluesin tekemään yleisön onnelliseksi.

– Haluamme viihdyttää ja yllättää ihmisiä, Lauritsen toteaa kokoonpanonsa päämääristä.

– Upeaa päästä soittamaan ”sinisilmäsouliamme” Rauma Blues -faneille. Loppukesää odotellessa!

Jarmo ”Slim Butler” Puhakka lupaa bändiltään innostavaa energiaa ja hillitöntä rootsmeininkiä.

– Hienoa päästä viimeinkin esiintymään näin legendaariseen ja pitkäikäiseen tapahtumaan, Puhakka iloitsee ja uskoo kokoonpanonsa hyvän fiiliksen tarttuvan helposti myös yleisöön.

– Bändi odottaa keikkaa kuumeisesti. Nyt puhaltaa pohjoisesta tulikuuma puhuri – pitäkää hatuistanne kiinni!

Lauantaisen päätapahtuman ennakkoliput ovat myynnissä osoitteessa www.lippu.fi .