Home » Levyjulkkarit » :Katso Accelerate-musavideo: Popdiiva Christina Aguilera tekee paluun

Christina4

Liberation-albumi julkaistaan 15. kesäkuuta

Popdiiva Christina Aguilera on tänään julkaissut kuuden vuoden tauon jälkeen uuden kappaleen Accelerate ft. Ty Dolla $ign & 2Chainz. Accelerate on ensimmäinen maistiainen tähden tulevalta kahdeksannelta albumilta Liberation, joka saa julkaisunsa 15. kesäkuuta. Katso kappaleen musiikkivideo tästä:

Christina julkaisi tänään myös Liberation-albumin kappalelistan, jossa Ty Dolla $ignin ja 2Chainzin lisäksi löytyy yhteistyöt Demi Lovaton ja Keida & Shanseean kanssa. Albumin tuottajana toimi Christina Aguilera itse.

Uransa aikana Aguilera on voittanut 6 Grammya ja ollut ehdolla jopa 18 kertaa. Hänen albumeitaan on myyty yli 50 miljoonaa ja hänellä on ollut 5 Billboardin listaykkössingleä. Christina Aguileralla on myös ollut kunnia olla ainoa alle 30-vuotias, joka on päässyt Rolling Stonen top100 laulajan listalle. Musiikin lisäksi Christina Aguilera on toiminut The Voice-ohjelman valmentajana ja näytellyt elokuvassa Burleski.

Liberation
1. Liberation
2. Searching For Maria
3. Maria
4. Sick Of Sittin’
5. Dreamers
6. Fall In Line feat. Demi Lovato
7. Right Moves feat. Keida & Shenseea
8. Like I Do
9. Deserve
10. Twice
11. I Don’t Need It Anymore (Interlude)
12. Accelerate feat. Ty Dolla $ign & 2 Chainz
13. Pipe
14. Masochist
15. Unless It’s With You