Home » Festivaalit » HAMINA SOI – Uusi kotimaisen musiikin kesäfestivaali Haminan Bastionissa 15. – 16. kesäkuuta!

tiedotebanneri

Suomen suosituimmat tähtiartistit kesäkuussa Haminassa!

Nimekäs ja valovoimainen artistikaarti takaa tanakat bileet! Ja Suomen tasokkaimpiin kuuluva tapahtuma-areena Bastioni varmistaa yleisön viihtyvyyden!

Vuonna 2002 toimintansa aloittaneen Bastionin muurien ympäröimällä tapahtuma-areenalla järjestetään vuosittain 10 – 15 merkittävää massatapahtumaa. Kesäkuussa ensimmäistä kertaa järjestettävä kotimaisen musiikin festivaali Hamina Soi on nyt liittynyt näiden massatapahtumien joukkoon!

“Haminan kaupungin vetovoimaisuus festivaali- ja tapahtumapaikkana on pitkälti juuri Bastionin ansiota. Niin ikään Haminan maantieteellinen sijainti on tapahtumajärjestäjän kannalta ihanteellinen. Kymenlaakson vanhin kaupunkihan sijaitsee vain runsaan sadan kilometrin etäisyydellä pääkaupunkiseudulta ja aivan Kotkan ja Kouvolan tuntumassa,” kertoo uuden Hamina Soi –tapahtuman järjestelyistä vastaava Riki Huhtala, RH-Entertainment Oy.

“Hamina Soi –tapahtumassa Bastionissa nähdään kahtena peräkkäisenä kesäiltana suomalaisen musiikkimaailman valovoimaisimmat ja toivotuimmat esiintyjät, joiden yhteenlaskettujen hittikappaleitten määrä on ääretön. Laura Voutilainen, Juha Tapio ja Arttu Wiskari nousevat estradille perjantaina 15. kesäkuuta ja Neljänsuora, Lauri Tähkä, Jari Sillanpää ja Ressu Redford lauantaina 16. kesäkuuta.”

Hamina Soi –tapahtuma järjestetään perjantaina 15. kesäkuuta ja lauantaina 16. kesäkuuta.

Kumpanakin päivänä Bastionin portit avautuvat kello 18.00 ja sulkeutuvat aamuyöllä kello 02.00.

Tapahtuma-alueella on ikäraja K 18.

PERJANTAI 15.6.

Laura Voutilainen

Juha Tapio

Arttu Wiskari

LAUANTAI 16.6.

Neljänsuora

Lauri Tähkä

Jari Sillanpää

Ressu Redford

www.neljansuora.fi

www.juhatapio.com

www.lauravoutilainen.fi

www.lauritahka.fi

www.ressuredford.fi

http://warnermusiclive.fi/artistit/arttu-wiskari/

www.jarisillanpaa.com

LIPUT

Liput ennakkoon myy Ticketmaster:

www.ticketmaster.fi

1 päivän lippu – 39,90 euroa

2 päivän lippu – 69,90 euroa

VIP-lippu – 119,90 euroa