Home » Keikat & Kiertueet » Samuli Edelmann aloittaa juhlavuotensa vieton uudella singlellä ja kiertueella!

d4fa0ab4ca7ed6e9c470afbdbbab5f83

Kesällä 50-vuotta täyttävä Edelmann julkaisee perjantaina 2.2. uuden Avoin salaisuus –singlen yhdessä Orkestra Suora Lähetyksen kanssa. Kevään yhteiskiertue käynnistyy Lahdesta 17.3.

Yli puoli miljoonaa albumia urallaan myynyt Samuli Edelmann täyttää tulevana kesänä 50-vuotta ja aloittaa juhlavuotensa vieton julkaisemalla uuden Avoin salaisuus -singlen perjantaina 2.2.2018. Markus Koskisen säveltämä ja sanoittama kappale on äänitetty yhdessä Orkestra Suora Lähetyksen kanssa. Muusikon uransa ohella yli  viidessäkymmenessä elokuvassa ja tv-elokuvassa näytellyt Edelmann on tehnyt Orkestra Suoran lähetyksen kanssa yhteistyötä jo useamman vuoden ja loppuvuodesta 2018 onkin luvassa myös uusi albumi, jossa on paitsi uusia kappaleita myös uudelleen sovitettuja versioita Edelmannin suurimmista hiteistä. Pian ilmestyvä Avoin salaisuus -kappale sekä jo loppuvuodesta 2017 julkaistu Reunalla -single antavat esimakua levyn uusista kappaleista.

Edelmannin ja Orkestra Suora Lähetys ovat lähdössä yhdessä myös Samuli50 -nimiselle juhlakiertueelle. Maaliskuussa Lahdesta käynnistyvän kiertueen kevään päivämäärät ja paikat on nyt julkaistu. Lisäherkkua on luvassa niin kesälle kuin syksyllekin.

SAMULI50 –kiertue (kevät 2018)

17.3. Lahti, Finlandia-klubi
24.3. Hankasalmi, Revontuli
28.3. Levi, Hullu Poro Areena
29.3. Ruka, Ravintola Kaarle XII
30.3. Saariselkä, Tunturihotelli
31.3. Ylläs, Äkäshotelli
2.4. Levi, Hullu Poro Areena
6.4. Turku, m/s Viking Grace
7.4. Turku, Venus Nightlife
13.4. Vuokatti, VuokattiFest
14.4. Seinäjoki, Rytmikorjaamo
20.4. Naantali, Kaivohuone
27.4. Pori, Isomäki Areena
28.4. Turku, m/s Baltic Princess
11.5. Hämeenlinna, Aulanko Areena
18.5. Karstula, Karstula Areena
19.5. Joensuu, Kimmel
25.5. Vantaa, Tulisuudelma

Samuli Edelmannin edellinen, hänen omaa nimeään kantava albumi julkaistiin joulukuussa 2016.

Orkestra Suora Lähetys
Suora Lähetys on uuden mustalaismusiikin höyryveturi. Mustalaismusaa, balkania, morriconea ja hip hoppia. Yhtyeen lauluharmoniat, viulu, mandoliini, läskibasso ja kiihkeä syke saavat takapuolen ylös penkistä ja jalat liikkumaan rytmissä!