Home » Yleiset Uutiset » Saara Aallon UMK-kappaleet julkaistaan helmikuussa – ensimmäinen biisi julki 9.2.

96db6ac1e18218ffff217e6e601e78c1

Millä kappaleella Saara Aalto edustaa Suomea Euroviisuissa Lissabonissa toukokuussa? Se selviää 3.3. suorassa UMK18: Saara Aalto -lähetyksessä. Kolme ehdokaskappaletta julkaistaan helmikuussa kolmena peräkkäisenä perjantaina.

Ensimmäinen kilpailukappale ja sen musiikkivideo julkaistaan 9.2., toinen kilpailukappale musiikkivideoineen julkaistaan 16.2. ja kolmas kilpailukappale ja musiikkivideo julkaistaan 23.2. Kappaleet ovat kuultavissa heti vuorokauden vaihduttua klo 00.00.

“Kaikki kolme biisiä ovat niin mahtavia, että mikä tahansa niistä voisi olla viisuvoittaja. Kaikissa on tosi vahvat teemat ja mieleenpainuvat melodiat. Uskon, että jokainen löytää sieltä oman suosikkinsa ja 3.3. show’sta tulee tosi tiukka biisikilpailu,” Saara lupaa.

Kappaleiden nimet ja tekijätiimit kerrotaan biisin julkaisun yhteydessä. Biisit ja musiikkivideot löytyvät Uuden Musiikin Kilpailun nettisivuilta osoitteesta yle.fi/umk sekä biisit suosituimmista suoratoistopalveluista.

Liput tilaisuuteen ovat myynnissä – lue lisää.

UMK18: Saara Aalto – suora lähetys Metro Areenalta 3.3. klo 19 Yle TV1:ssä ja Yle Areenassa

yle.fi/umk
Instagram: @uudenmusiikinkilpailu
Twitter: @Yle_UMK
Facebook: @uudenmusiikinkilpailu
YouTube: UudenMusiikinKilpailu
#UMK18 // #euroviisut