Home » Festivaalit » YleXPop keräsi 17 000 juhlijaa Lahden torille – ensi vuonna ilmaistapahtuma järjestetään Vaasassa

766035bab123b2f9e62a9d2c5892ba15

Festarikesän avannut YleXPop veti Lahden torille yhteensä 17 000 ihmistä. Ensi keväänä suosittu ilmaistapahtuma rantautuu Pohjanmaalle  Vaasaan.

Kesän avanneessa ilmaistapahtumassa Lahden torilla esiintyivät muun muassa JVGRobinIsac ElliotArttu LindemanLucasAlex MattsonPete ParkkonenLihamyrsky ja Brädi sekä yllätysesiintyjät Mikael Gabriel ja Kasmir. Lisäksi konsertissa kuultiin ensimmäistä kertaa livenä YleX:n uusi Kesäkumibiisi Tyynysotaa, jonka ovat tehneet Vilma AlinaNelli MatulaSini Yasemin ja Ida Paul.

Ensi vuonna YleXPop järjestetään Vaasassa.

“Tampereen, Oulun ja Lahden menestyksekkäiden vuosien jälkeen on vain luontaista suunnata YleXPopin kanssa länteen ja kauniiseen Vaasaan. Merenrantakaupungilla on loistavat puitteet kesän aloittavan YleXPopin järjestämiseen, ja odotamme paikalle paljon konserttikävijöitä länsirannikolta. Vuonna 2018 on myös luvassa kesän paras aloitus mahtavan, ilmaisen ja ikärajattoman popkonsertin myötä”, YleX:n ohjelmapäällikkö Hanne Kautto toteaa.

“Tämä on Vaasan kaupungille äärimmäisen iso asia ja kunnia. Olemme Suomen suurin opiskelijakaupunki asukaslukuun suhteutettuna, Vaasassa joka viides asukas on opiskelija. YleXPopin yleisössä on Suomen tulevaisuus – ihan konkreettisesti. Olemme ylpeitä, että saamme olla tässä mukana”, Visit Vaasan toimitusjohtaja Max Jansson iloitsee.

YleXPopin parhaat palat ovat katsottavissa Yle Areenassa. Konsertti nähdään Yle TV2:ssa 23.6. klo 19. Tv-lähetyksen juontajina nähdään YleX:n Poikelus ja Hätönen -ohjelman Jenni Poikelus ja Alma Hätönen. Lavajuonnoista puolestaan vastaavat YleX Aamun Viki ja Köpi.