Home » Festivaalit » Elektronisen musiikin huippunimet esiintyvät Flow’n uudella Resident Advisor Front Yardilla

13882540_10154341976568290_3199451786447113411_n

Klubimusiikista nautitaan elokuussa Flow Festivalin täysin uudella Resident Advisor Front Yard -piha-alueella. Flow’n festivaalialue uusiutuu ja laajenee Suvilahdessa monilta osin tulevana kesänä.

Flow Festivalin Backyardilta tuttu konsepti siirtyy uudelle alueelle. Vehreä Resident Advisor Front Yard tarjoaa entistä suuremman tilan nauttia elektronisen musiikin huippunimistä. Yhteistyössä maailman johtavan elektronisen musiikin online-median Resident Advisorin kanssa toteutettavalla RA Front Yardilla esiintyvät mm. Maceo Plex, Jon Hopkins, Fatima Yamaha, Inga Mauer, Lena Willikens, Soichi Terada, Vladimir Ivkovic ja Clara 3000. Osa RA Front Yardin keikoista myös striimataan suorana verkossa Resident Advisorin kanavissa.

Resident Advisor Front Yardilla esiintyvät syvää, emotionaalista ja futuristista housea julkaiseva Maceo Plex, sekä klubi- että indie-yleisöjen suosiota nauttiva kekseliäs ääniarkkitehti Jon Hopkins, What’s A Girl To Do -hitistäkin tuttu hollantilainen Fatima Yamaha, rosoista elektroa, industrial-teknoa, EBM:ää ja new wavea setteihinsä sisällyttävä Inga Mauer, proto-teknon, synteettisen diskon ja raa’an housen kanssa leikittelevä Lena Willikens, japanilainen house-tuottaja Soichi Terada sekä back-2-back-setin tekevät Lauri Soini ja Salon Des Amateurs -klubin resident-dj Vladimir Ivkovic.

Resident Advisor Front Yardin piha-alueella esiintyvät myös maineikkaan Kill The DJ -kollektiivin tuorein jäsen Clara 3000, Montrealin vaihtoehtoisella klubi- ja taidekentällä operoiva Marie Davidson, houseen ja teknoon kaikkine välimuotoineen erikoistunut brittilupaus Willow, lupaavimpiin tuoreisiin nimiin modernin housen ja diskon saralla kuuluva tokiolainen Moko Shibata eli Powder sekä housen juurikasvuston, sielukkaan ja harvinaisen diskon spesialisti Sadar Bahar. Kotimaisia kiinnityksiä ovat Flow’n ohella mm. Kerman, Kuudennen Linjan, Kaikun ja Ääniwallin perustajana sekä yhtenä maan arvostetuimmista tiskijukista tunnettu Lil Tony alias Toni Rantanen sekä muutamassa vuodessa Helsingin skarpeimpien uusien deejiiden joukkoon noussut EBM:n, elektron ja new beatin spesialisti Linda Lazarov.

Flow’n festivaalialuetta laajennetaan tänä vuonna huomattavasti, ja alueella liikkumisen toimivuutta kehitetään entisestään. Resident Advisor Front Yard on yksi tulevan festivaaliin uudistuksista.

Aiemmin vahvistuneita esiintyjiä ensi kesän Flow Festivalille ovat mm. Frank Ocean, Lana Del Rey, The xx, Aphex Twin, London Grammar, Ryan Adams, Flume, Moderat, Young Thug, Goldfrapp, Death Grips, The Afghan Whigs, Sparks, Car Seat Headrest, Sampha ja Angel Olsen.

Flow Festival järjestetään 11.–13. elokuuta 2017 Helsingin Suvilahdessa.

Flow Festivalin vuoden 2017 varmistuneet kumppanit ovat pääyhteistyökumppani Lapin Kulta, kumppanit Aalto-yliopisto, American Express, Bright Finland, Oatly, OP Helsinki, Paulig, Plan B, Stopteltat ja Sun Effects, sekä mediakumppanit Basso, Clear Channel, Helsingin Sanomat ja Resident Advisor.

www.flowfestival.com
www.facebook.com/FlowFestival
www.twitter.com/FlowFestival
www.instagram.com/flowfestivalhelsinki