Home » Levyjulkkarit » Vain elämää-ohjelmassa keväällä nähtävä Irina julkaisee uuden albumin “Seitsemän”

image004

Kotimaisiin kestosuosikkeihin lukeutuva Irina julkaisee seitsemännen albuminsa, joka sai myös nimekseen ”Seitsemän”. Huhtikuun 7. päivä julkaistavalla albumilla kuullaan vahvoja pop-biisejä, jotka ovat tiukasti kiinni tässä ajassa ja omaavat Irinalle omaleimaisen poljennon, unohtamatta pysäyttäviä balladeja. ”Tätä seitsemättä levyä tehtiin pieteetillä, ja aluksi olin varma ettei siitä tule koskaan valmista. Kävi kuitenkin niin, että levystä tuli ehyt ja hieno kokonaisuus, jossa on monenlaisia sävyjä. Kappaleissa pohditaan elämän suuntaa, ollaan auki ja rehellisiä niin elämälle kuin rakkaudellekin ja katsotaan niin itseä kuin muitakin hieman armollisemmin silmin”, Irina kertoo.

Kappaleiden teksteistä vastaa pääosin Irina itse ja sävellyksistä Irinan kitaristi Miika Colliander ja kosketinsoittaja Antti Pitkäjärvi, sekä tamperelaisen säveltäjäduon muodostava Christian ja Marko Meronen. Albumin kauniin päätösraidan on säveltänyt ja sanoittanut Sara-yhtyeen Joa Korhonen. Albumin on tuottanut Jyrki Tuovinen. Tulevalta levyltä on kuultu jo singlet ”En olekaan valmis”, ”Parane parane” ja ”Kaaoksen keskellä”.

Irina nähdään huhtikuussa alkavassa Vain elämää –menestysohjelmassa, jossa hän yhdessä Samu Haberin, Robinin, Olli Lindholmin, Petran, Nikke Ankaran ja Laura Voutilaisen kanssa versioi toistensa kappaleita. ”Vuoden alussa kävin Espanjassa ’Vain elämää –leirillä’ kuuden huikean kollegan kanssa. Kokemus oli enemmän kuin ihana ja intensiivinen. Muutamaan päivään mahtui niin paljon musiikkia, tarinoita, naurua, itkua, yllätyksiä ja jännittämistäkin, että kotiin tullessa kesti tuokion palata takaisin arkeen. Meillä oli huikea tiimi. Rakastan! Näiden mahtavien erilaisten artistien kappaleista ainakin joitain aion ottaa myös omaan keikkaohjelmistoon sitä mukaa, kun niitä alkaa telkkarista ulos tipahdella. Keikat alkavat huhtikuun puolessa välissä ja jatkuvat vuoden loppuun saakka”, Irina iloitsee.

Tulevia keikkoja:

31.03. Rukatunturi Ravintola Piste

01.04. Sirkka Hullu Poro Areena

14.04. Oulu Ihku Night Club

15.04. Ruka Rukahovi

16.04. Joensuu Kimmel

21.04. Tampere Yo-talo

22.04. Kuopio Rauhanlahti

28.04. Porvoo Taidetehdas Avanti-sali

05.05. Lahti H16 Live Klubi

06.05. Turku Venus Nightlife

12.05. Anjala Mari’s Coffee

13.05. Imatra Osmo’s Cosmos Bar

19.05. Hyvinkää Hopealyhty

20.05. Kauhajoki Krouvi

21.05. Vaasa Kaupunginteatteri

26.05. Lappeenranta Totem

27.05. Mikkeli Wilhelm Public House

09.06. Äänekoski Bar Hurmos

16.06. Helsinki M/S Finlandia

23.06. Sukeva Original Sukeva

24.06. Kuopio Wanha Satama

01.07. Vaala Gneissirock

07.07. Imatra Pitstop party

08.07. Iisalmi Oluset

20.07. Kouvola Tykkimäki

21.07. Turku The Tall Ship Races Music Festival

22.07. Vantaa Tikkurila Festivaali

27.07. Jämsä Himos Areena

03.08. Seinäjoki Vauhtiajot

04.08. Puumala Siltakemmakat

Irina nousi laajemman yleisön suosioon vuonna 2002 hänen laulaessa Toni Wirtasen Juulian totuudet-sarjaan säveltämän samannimisen tunnuskappaleen. Yhteistyö jatkui 2004 julkaistulla Vahva-albumilla, joka myi platinaa, toi Irinalle Vuoden debyyttialbumi- ja Vuoden tulokas-Emma-patsaat. Irinan seuraavat albumit, Älä riko kaavaa ja Liiba Laaba ovat nekin myyneet molemmat platinaa ja Miten valmiiksi tullaan? sekä Askeleita ovat myös lähes platinakannassa. Irinan viimeisen julkaisu on cover-albumi Mikä mahtaa olla in?, jolla hän tulkitsi itselleen tärkeitä kappaleita. Irina tunnetaan lukuisista radiohiteistä, kuten Pokka, Hiljaisuus, Et huomaa, Kymmenen kirosanaa, Vastaukset, Kunnon syy, Älä sano mitään, Kuurupiiloa,Koko kuva ja Parane parane.

www.irinansivut.com

www.facebook.com/irinansivut