Home » Levyjulkkarit » Maija Vilkkumaa julkaisee uutta musiikkia!

daa33bbbfe5dae2d62c93b7d5ebfbd96

“Mä en oo sun ainoo” liikkuu jossain halutuksi ja hylätyksi tulemisen rajapinnalla, tarttuu hetkeen ja putoaa tyhjyyteen. Kappaleen on tuottanut Samuli Sirviö, joka on aiemmin toiminut mm. Ellinooran tuottajana.

“Biisi alkoi syntyä syksyllä 2016. Oltiin tuolloin tehty sata keikkaa reilun vuoden aikana, ja halusin tehdä biisin, jossa kuuluisi meidän bändin live-energia. Muitakin lähtöajatuksia mulla oli: biisissä pitäisi olla iso kertosä ja siinä voisi olla ripaus Dingoa ja toinen ripaus Siaa!”

Maija Vilkkumaa päätti menestyksekkään edelliskiertueensa viime alkusyksystä ja on työstänyt siitä lähtien kolmea isoa projektia: tänä kesänä radio Yle Suomessa kuultavaa radiomusikaalia, Helsingin Kaupunginteatterin Myrskyluodon Maija -suurmusikaalin lyriikkaa sekä tietenkin uutta musiikkia, josta kuullaan ensimmäisenä “Mä en oo sun ainoo” -single.

“Nämä työt ovat olleet erittäin haastavia ja inspiroivia. Ensi syksynä lähden taas rinnakkaistodellisuuksiin kurkottavalle kiertueelle, sitä ennen julkaisen lisää uutta musaa. Pysykää kuulolla, nähdään!”

Kuuntele “Mä en oo sun ainoo” tästä!