Home » Levyjulkkarit » ERININ ODOTETTU ALBUMI JULKAISTAAN ENSI VIIKOLLA!

672a1cecf17dad50be0e588da0940a12-1

Lisää esimakua levyltä saadaan tulevana perjantaina, kun uusi biisi Gangsta julkaistaan.

Ihastuttava Erin tekee paluun, kun Seliseli-albumi julkaistaan ensi perjantaina 11. marraskuuta. Edellisen levyn julkaisusta on kulunut kolme vuotta, ja noiden vuosien aikana eletty elämä kuuluu myös uusissa kappaleissa.

– Olen  tavannut paljon ystäviä, ihmetellyt elämää, saanut pari lasta, muistellut menneitä, suunnitellut tulevaa, ärsyyntynyt, surrut, iloinnut, aikuistunut, inspiroitunut about kaikesta ja kaikista. Nämä kelailut ja fiilikset ovat jälleen löytäneet ulospääsyn albumin muodossa, Erin kertoo.

Yhteinen sävel tuottaja Jurekin kanssa löytyi helposti. Erin sai myös kannustusta ja apua tekstien kanssa Maija Vilkkumaalta. Lausetta ”pitää voida itkeä ja tanssia samaan aikaan” käytettiin useasti levyntekoprosessin aikana. Ja sitä myös tehtiin!

Albumilta on tähän mennessä julkaistu kaksi singleä, keväällä ilmestynyt Sydäntä särkee ja tällä hetkellä radioissa soiva Kohta hänen. Tämän viikon perjantaina 4. marraskuuta fanit pääsevät jo ennakkoon nauttimaan uudesta musiikista, kun Seliseli-albumin kappale Gangsta julkaistaan ennakkoon.

Seliseli-levyn julkaisupäivänä Erin esiintyy muun muassa TV2:n suorassa Nenäpäivä-lähetyksessä. Loppuvuoden aikana hänet voi nähdä keikoilla eri puolella Suomea. Kaikki keikat löytyvät osoitteesta kaikuentertainment.fi!

Persoonallisesta äänestään ja koskettavista tulkinnoistaan tunnettu Erin on yksi maamme suosituimpia ja valovoimaisimpia artisteja, jonka ensimmäinen sooloalbumi Hunningolla julkaistiin 2011 ja siitä tuli menestys. Albumi on myynyt kolminkertaista platinaa eli yli 60 000 kappaletta. Levyltä jäivät elämään jättihitit Vanha nainen hunningolla, Popeda, Vanhasydän ja On elämä laina.

Kolme vuotta sitten ilmestyneeltä Erinin toiselta albumilta, platinaa myyneeltä Sä osaat! -levyltä muistetaan muun muassa hittisingle Ei taida tietää tyttö.

facebook.com/erinofficial
instagram.com/_erinofficial_