Home » Videot » Katso Tarja Turusen upouusi video

0211352EMU_Tarja_Innocence_Single-Cover_hires

TARJA TURUNEN JULKAISEE ENSIMMÄISEN SINGLEN ELOKUUSSA ILMESTYVÄLTÄ THE SHADOW SELF –ALBUMILTAAN

Gootti- ja sinfonisen metallin pioneeri Tarja Turunen julkaisee uuden ‘The Shdow Self’  -albumin 5.8.2016. Nyt levyn ensimmäisenä singlenä julkaistaan kappale ‘Innocence’.  Biisi yhdistelee hyvin Turusen osaamisen niin rockkuningattarena kuin klassisen musiikin taitajanakin.

Kappaleen video on kuvattu Buenos Airesissa ja sen on ohjannut argentiinalainen elokuvaohjaaja Mario Cattaneo.

Innocence on toistaiseksi kaupallisesti saatavissa iTunesista ‘The Shadow Self’ –albumin ennakkotilauksen kaupanpäällisenä

 “The Shadow Self” julkaistaan 5.8.2016. Levystä julkaistaan monta eri versiota –saatavana on niin 1cd starnar edition, special edition, digipack cd + dvd, limited box set ( cd+ dvd, 7″ vinyl + cd Innoncence, 7″ vinyl + cd ‘No Bitter End’, kehystetty kuva, 3 postikorttia, juliste, t-paita kokoa L), 2 LP + download ja digitaalinen albumi.

 

www.tarja-theshadowself.com