Home » Videot » Mira Luodin “Puhu mulle hulluudesta” -singlen musiikkivideo julkaistaan tänään

image003

”Puhu mulle hulluudesta” on 15.4. ensi-iltansa saavan ”2 yötä aamuun” -elokuvan tunnuskappale

Mira Luodin kiertue alkaa huhtikuussa ja jatkuu kesäfestarien kautta pitkälle syksyyn

Tammikuussa debyyttisinglensä ”Pinnan alla” julkaissut Mira Luoti julkaisee tänään musiikkivideon toiseen singleensä ”Puhu mulle hulluudesta”. Kappale kuullaan 15.4. ensi-iltansa saavan ”2 yötä aamuun” -elokuvan tunnuskappaleena. Musiikkivideossa Mira Luoti tulkitsee kappaletta elokuvan maisemissa, ja mukana on myös katkelmia itse elokuvasta

”Tuli heti trailerista vahva fiilis, että minä istun täydellisesti biisini kanssa tähän elokuvaan. Kuvauksissa oli herkkä, rauhallinen tunnelma. Sain levollisena tulkita kappalettani osaavan ja hienon työryhmän sylissä. Kaiken tämän voit aistia ja nähdä kunhan katsot videomme”, kuvailee Mira Luoti.

Katso ”Puhu mulle hulluudesta” -musiikkivideo tästä: http://bit.ly/MiraLuotiPuhuMulleHulluudestaVideo

Mira Luoti kuvailee ”Puhu mulle hulluudesta” -singleä koskettavan iloiseksi kappaleeksi:

Uskalletaan puhua, hymyillään ja annetaan elämän tuntua! Puhu mulle hulluudesta on laulu meille kaikille. Ole oma itsesi. Käy elokuvissa, tai ole menemättä, olet silti ihana. 2 yötä aamuun ja tämä minun koskettavan iloinen laulu on sellainen yhdistelmä jota  en voi muuta kuin suositella lämpimästi.”

Mikko Kuparisen käsikirjoittama ja ohjaama 2 yötä aamuun -elokuva saa Suomen ensi-iltansa 15.4. Marie-Josée Crozen ja Mikko Nousiaisen tähdittämä romanttinen draama kertoo kahden ihmisen kohtaamisesta vailla yhteistä kieltä. Elokuva sai maailman ensi-iltansa Montrealin elokuvafestivaalin pääkilpailusarjassa, jossa Mikko Kuparinen voitti parhaan ohjaajan palkinnon. Elokuva voitti myös Valladolidin kansainvälisillä elokuvafestivaaleilla Espanjassa parhaan elokuvan palkinnon Meeting Point -kilpailusarjassa.

Mira Luoti lähtee keväällä kiertueelle, joka jatkuu kesäfestarien kautta pitkälle syksyyn. Kiertueen ensimmäinen varsinainen keikka on Turun Gongissa 8. huhtikuuta. Vahvana live-esiintyjänä tunnettu Mira Luoti odottaa keikkoja innolla:

On kutkuttava tunnelma. Bändi on hioutunut hyvin yhteen ja ottanut uudet biisit omakseen ja tykätään tosi paljon soittaa kappaleita. On erikoinen tilanne lähteä keikoille täysin uusien biisien kanssa, joita ihmiset ei oo kuullut ja kiinnostavaa nähdä ihmisten reaktiot. Live ja levyversiot tulee erottumaan toisistaan tyylikkäällä tavalla.”

Mira Luoti julkaisee keväällä lisää uutta musiikkia, ja debyyttialbumi julkaistaan syksyllä.

”Olen tehnyt singlet ja koko tulevan albumin kahdestaan Arto Tuunelan kanssa. Uuden musan kanssa on koko ajan ollut tosi paineeton tunnelma ja luottamus siihen että kaikki järjestyy. Levynteon aikana studiosta tuli paikka jossa pääsen irti arjesta ja se oli tosi koukuttavaa. Kun päästiin studiossa vauhtiin, biisejä syntyi hirveällä vauhdilla ja innolla. En malta odottaa että pääsen jakamaan lopputuloksen koko maailmalle.”

Keikat (lisäyksiä tulossa):
08.04. Gong, Turku
14.04. 45 Special, Oulu

15.04. Rock Bar Kulma, Kajaani
16.04. Virgin Oil, Helsinki
23.04. Hullu Poro Areena, Levi , Kittilä
06.05. Klubi, Tampere
07.05. Möysän Musaklubi, Lahti
13.05. House of Rock, Kouvola
14.05. Blackpool, Järvenpää
20.05. Old Cock, Lappeenranta
28.05. Sieravuori, Eura
29.05. TBA, Helsinki
09.06. TBA, Helsinki
11.06. Saaristo Open, Kaarina
02.07. Bättre Folk, Hailuoto
09.07. Ruisrock, Turku
15.07. Rotuaari Piknik, Oulu
16.07. Kuissi Rock, Loimaa
21.07. Jaakon Päivät, Pietarsaari
22.07. TerwaPop, Kuortane
23.07. Punkaharju By Night, Punkaharju
29.07. Neste Rally Zone, Jyväskylä
30.07. Meripäivät, Kotka
30.07. Outfox Festival, Salo
05.08. Vauhtiajot, Seinäjoki
06.08. TBA

 

—————————–

 

”Puhu mulle hulluudesta” -musiikkivideo: http://bit.ly/MiraLuotiPuhuMulleHulluudestaVideo

”Puhu mulle hulluudesta” Spotifyssa: http://bit.ly/MiraLuotiSpotify

”Puhu mulle hulluudesta” Apple Musicissa: http://bit.ly/MiraLuotiPMHApple

”Puhu mulle hulluudesta” Deezerissa: http://bit.ly/MiraLuotiPMHDeezer

 

www.miraluoti.fi

https://www.facebook.com/MiraLuotiOfficial/

https://www.instagram.com/miraluoti/