Home » Videot » :KATSO VIDEO: Von Hertzen Brothersien kappale mukana uutuuselokuvassa Tappajan näköinen mies

TappajanNakoinenMies

VHB:n biisi The Destitute yhtyeen uutusalbumilta New Day Rising kuullaan Tappajan näköinen mies -elokuvan loppubiisinä. Kappaleen musiikkivideo julkaistaan tänään, perjantaina 29.1. 

Videon ohjaaja Kie Von Hertzen kertoo leffayhteistyöstä: ”The Destitute on mielestämme yksi New Day Rising levyn avainkappaleista, mutta originaalipituutensa puolesta se ei ole voinut olla esim. sinkkujulkaisu. Olimme siis iloisesti yllättyneitä kun se pyydettiin mukaan leffaan lopputekstibiisiksi, mihin se mielestämme sopikin erittäin hyvin! Elokuvien lopputekstikappaleellahan on usein yllättävän merkittävä rooli siinä, millaisilla tunnelmilla teatterista kävellään ulos ja parhaimmillaan ne voivat upottaa elokuvaelämyksen vielä astetta syvemmälle katsojan sieluun. Bändiosuudet videolla on kuvattu Mediatecin studioilla Pasilassa leffallekin tyypillisissä, kohtuullisen tummasävyisissä tunnelmissa, sillä samana aamuna uutisoitiin tieto David Bowien kuolemasta. Videossa pyrittiin tietysti tukemaan biisin ja leffan sykettä, muttei lähetty liikoja mailaa puristamaan eli hyppimään itse elokuvan silmille. Otettiin yhtyeenä siis tavallaan varjoissa seisovan mystisen taustaorkesterin rooli.”

TAPPAJAN NÄKÖINEN MIES -elokuva

Lauri Nurksen ohjaama tiivistunnelmainen elokuva perustuu Matti Röngän menestysdekkariin Tuliaiset Moskovasta. Jännityselokuva on kuvattu kevään ja kesän aikana Moskovassa, Tallinnassa ja Helsingissä. Zodiak Finlandin tuottaman elokuvan pääroolissa nähdään Samuli Edelmann ja muissa keskeisissä rooleissa mm. Martti Suosalo, Ville Haapasalo, Maria Ylipää, Krista Kosonen, Anni-Kristiina Juuso ja Katja Küttner. Käsikirjoituksesta vastaavat Mika Ripatti ja Seppo Vesiluoma.

Viktor Kärppä (Samuli Edelmann) joutuu tahtomattaan keskelle Venäjän sisäistä valtataistelua, jossa tulilinjalla on Venäjän uusi uudistusmielinen presidentti.  Pian Kärpän perässä ovat sekä palkkatappajat että suojelupoliisi ja vaarassa on myös Kärpän perhe. Pelastaakseen itsensä ja perheensä täytyy Kärpän turvautua ystäväänsä poliisi Korhoseen (Martti Suosalo) sekä veljeensä Alekseihin (Ville Haapasalo).