Home » Konsertit » MUSE KONSERTOI HARTWALL ARENALLA KESÄKUUSSA

11015870_10152887723498725_8861966302134959842_n

Ison-Britannian suurimpiin yhtyeisiin lukeutuva Muse lähtee ensi vuonna laajamittaiselle Drones-maailmankiertueelle ja saapuu myös Suomeen kesällä. Vastikään listaykköseksi singahtaneen ”Drones”-albuminsa julkaissut Muse esiintyy Helsingin Hartwall Arenalla tiistaina 14. kesäkuuta. Drones-kiertueella yleisö pääsee harvinaislaatuisen lähelle yhtyettä, kun lava sijoittuu areenan keskelle ja fanit pääsevät sen ympärille. Konsertin lipunmyynti käynnistyy maanantaina 28. syyskuuta Lippupisteessä.

Muse tunnetaan rajojen rikkojana lavatuotantojensa osalta ja Drones World Tour ei tule olemaan tästä poikkeus. Lava-design ja -asettelu antaa faneille mahdollisuuden todelliseen 360 asteen audio-visuaaliseen kokemukseen, kun yhtye esiintyy ensimmäistä kertaa keskellä areenan kenttää. “Lava ulottuu koko areenan pituuteen”, kertoi Production Designer Oli Metcalfe viime viikolla NME-lehdelle. ”Se on melko kapea, mutta mikä on yleisön kannalta tärkeintä, se on matala, joten bändi soittaa intiimissä tilassa lähellä yleisöä.”
Musen nokkamies Matt Bellamy on kuvaillut kiertuetta BBC:lle ”heidän versiokseen Pink Floydin The Wallista”.

Yhtye on kiersi kesän Euroopan festivaaleja ja keikat ovat saaneet yhtyeen uran parhaimpia arvioita:
“Thunderous and visually dazzling” – The Guardian , ****
“Muse captured the spirit of Download better than anyone else” – The Times
“an endless build-up, heading for one peak after another — is what a Muse concert sets out to deliver by every means available, musical and visual.”  –  NEW YORK TIMES

Vuonna 1994 perustettu Muse on julkaissut seitsemän studioalbumia, jotka ovat myyneet yli 17 miljoonaa kappaletta maailmanlaajuisesti. ”Drones”, yhtyeen seitsemäs albumi, nousi Iso-Britannian albumilistan ykköseksi kesäkuussa ja piti paikkaansa ykköspaikalla kaksi viikkoa. Samaan aikaan yhtye nousi listakärkeen myös Yhdysvalloissa, ensimmäistä kertaa yhtyeen historiassa. Albumi nousi ykköseksi yhteensä 23 maassa, mukaan lukien Suomessa, Ranskassa, Japanissa, Australiassa, Alankomaissa ja Sveitsissä.

KONSERTTI:
Muse (UK) – Drones World Tour
Ti 14.6.2016 Hartwall Arena, Helsinki
Ovet klo 18.30

LIPUT:
Myyntiin ma 28.9.2015 klo 9
Palvelumaksuineen 73,50 / 69,50 / 63,50 / 59,50 euroa Lippupisteen myyntipisteistä, puhelinpalvelusta 0600 900 900 (1,98e/min + pvm) sekä netistä www.lippu.fi

Faniklubin lipunmyynti alkaa 24. syyskuuta, lisätiedot: www.muse.mu