Home » Levyjulkkarit » ROOPE SALMINEN & KOIRAT JULKAISI UUDEN SINGLEN

2

Tulevalta esikoisalbumilta löytyvä Madafakin darra feat. Ida Paul on nyt kuunneltavissa Spotifyssa

Valtavasta keikkasuosiosta ympäri Suomea nauttiva Roope Salminen & Koirat -yhtye julkaisi keskiviikkona 24. kesäkuuta uuden singlen Spotifyssa. Madafakin darra feat. Ida Paul -kappaleen ovat tuottaneet Henri ”MGI” Lanz, Jarkko Ehnqvist ja Jonas Olsson. Biisi tulee löytymään syksyllä julkaistavalta bändin esikoisalbumilta.

Kuuntele Madafakin darra: http://spoti.fi/1LyVrmt

”Viime kuukaudet ovat olleet bändille ja mulle henkilökohtaisesti suurten mullistusten aikaa. Hirveästi siistejä juttuja, mutta samalla törkeesti duunia ja säätöä. Madafakin darran tarttuvalla, hyväntuulisella ja eteenpäin potkivalla meiningillä koetetaan sanoa, että vaikka olisi vähän rapea olo, niin tää kesä painetaan täysillä. Jaksaa jaksaa!” Roope Salminen kertoo uutuussinglestä.

Roope Salminen on noussut nopeasti suuren yleisön tietoisuuteen muun muassa Tähdet, tähdet -ohjelman myötä. Kevään aikana miljoonat televisionkatsojat seurasivat Roopen esiintymisiä huippusuositussa ohjelmassa.

Roope Salminen & Koirat on vuonna 2010 perustettu hiphop -yhtye, joka nousi suosioon räjähtävillä live-esiintymisillään. 8-henkisen bändin keikoilla bileet pidetään sekä yleisössä että lavalla. Perinteisiksi muodostuneet Tavastian keikat ovat toinen toisensa jälkeen loppuunmyytyjä. Yhtye esiintyy taas tänä kesänä kaikilla Suomen suurimmilla festivaaleilla.

Yhtyeen jäsenet: Roope Salminen (laulu), Jon-Jon Geitel (laulu), Ossi Saarinen (kosketinsoittimet), Olli Äkräs (kosketinsoittimet), Urho Särkkä (basso), Robert Rasimus (kitara), Mikko Saarinen (rummut), Iivari Suosalo (perkussiot).

Tulevat keikat:

25.6. Loviisa, Picnic On The Beach

26.6. Seinäjoki, Provinssi

27.6. Lahti, Möysän baari

3.7. Tornio, Öölifestit

4.7. Turku, Ruisrock

5.7. Helsinki, Raffaellon terassi

10.7. Kuopio, Wanha satama

12.7. Pori, Jazzkatu

18.7. Joensuu, Ilosaarirock

24.7. Kitee, Nallerock

25.7. Jämsä, Pipefest

1.8. Keitele, Keitele-päivät

6.8. Järvenpää, Street Fest

8.8. Kuopio Matkus Shopping Center

20.8. Helsinki, Tavastia

Instagram: https://instagram.com/rsjakoirat

Facebook: https://www.facebook.com/roopesalminenjakoirat

Snapchat: rsjakoirat

Roope Salminen & Koirat: Madafakin darra feat. Ida Paul

Säv. San. Sov. Jarkko Ehnqvist, Ida Maria Paul, Matias Keskiruokanen, Iivari Suosalo

Säv. Jon-Jon Geitel

San. Roope Salminen, Ossi Saarinen, Joonas Angeria