Home » Videot » Pariisin Kevät ja Herra Ylppö jälleen yhteistyössä – katso uusi musiikkivideo!

54875634785678346578343563745734

PARIISIN KEVÄT JULKAISI UUDEN MUSIIKKIVIDEON


Pariisin Kevät julkaisi viidennen albuminsa viime perjantaina. Musta laatikko-albumin ovat tuottaneet Arto Tuunela ja Artturi Taira. Levyn toinen singlelohkaisu on kappale nimeltään ”Hän saapuu luokseni pimeydessä”. Musiikkivideon kuvasi, ohjasi ja editoi Herra Ylppö.

Biisissä on hypnoottisuutta. Halusin tehdä mahdollisimman elokuvallisen ja samalla vähäeleisen videon. Pääosassa ei ole tarina tai laulajan kasvot vaan kappaleen tunnelma. Olemme Arton kanssa löytäneet yhteisen muotokielen. Näitä on ilo tehdä.” -Herra Ylppö

Pariisin Kevät starttasi viime torstaina kevään kiertueensa  loppuunmyydyltä Kuudennelta Linjalta. Klubikiertue jatkuu toukokuun loppuun saakka ja yhtye nähdään kesällä mm. Provinssissa, Ruisrockissa ja Ilosaarirockissa. Kaikki keikat täältä: http://www.rahinalive.com/?portfolio=pariisin-kevat

Pariisin Kevät julkaisi vuonna 2008 paljon huomiota herättäneen ja myyntimenestykseksi nousseen debyyttialbuminsa; kriitikoiden ylistämä Meteoriitti listattiin vuoden 2008 parhaiden julkaisujen joukkoon ja levylle myönnettiin myös Emma-ehdokkuus vuoden debyyttialbumi-kategoriassa. Keväällä 2010 julkaistiin yhtyeen toinen pitkäsoitto Astronautti ja vasta saman vuoden kesällä Tuunela johdatti Pariisin Kevään Ilosaarirockiin kauan odotetulle ensikeikalle. Astronautti –albumi myi kultaa kesällä 2011. Astronautti –albumi oli ehdolla Emma-gaalassa Vuoden pop / rock –albumiksi ja levyn ykköshitti Tämän kylän poikii oli ehdolla Vuoden biisiksi. Yhtye valittiin Rumbassa vuoden 2010 Läpimurroksi. Yhtyeen kolmas albumi Kaikki on satua ilmestyi 2012 helmikuussa ja myi kultaa. Levyn single Kesäyö oli vuoden 2012 soitetuin radiobiisi. Edellinen albumiJossain on tie ulos ilmestyi 2013.

Keikat:

 

30.4.                   Jyväskylä, Musta Kynnys

1.5.                     Nivala, Yökerho Fox

2.5.                     Hämeenlinna, Suistoklubi

8.5.                     Kuopio, Henry´s Pub

9.5.                     Viitasaari, Hotelli Pihkuri

15.5.                   Salo, Rikala Bar & Grill

16.5.                   Forssa, Bar 54

22.5.                   Kouvola, House Of Rock

23.5.                   Tampere, Klubi

29.5.                   Turku, Klubi

30.5.                   Helsinki, Tavastia

Musta laatikko Spotifyssa

Musta laatikko iTunesissa

Musta laatikko Levykauppa ÄXssä

www.pariisinkevat.com

www.facebook.com/pariisinkevat

http://instagram.com/pariisinkevat