Home » Levyjulkkarit » :KATSO TUORE VIDEO: Roope Salminen & Koirat –yhtye julkaisi uuden singlen Reissumies

2

Katso kappaleeseen kuvattu musiikkivideo

Suuresta livesuosiosta nauttiva Roope Salminen & Koirat –yhtye julkaisi perjantaina 3.4. uuden singlen Reissumies. Kappale on yhtyeen ja Joonas Angerian säveltämä sekä Henkka ”MGI” Lanzin tuottama. Reissumies-singleen kuvatulla musiikkivideolla on mukana mm. Antti Holma, Martti Suosalo ja Ada.

Reissumiehen myötä pyrimme tuomaan uutta soundia hip hop -kentälle. Biisi on ehdottomasti henkilökohtaisin ja tärkein julkaisumme tähän asti ja odotamme vastaanottoa innolla. On uskomatonta, että olemme saaneet viilata oman visiomme loppuun Joonas Angerian, Henkka “MGI” Lanzin ja Jonas Olssonin tasoisten maailmanluokan tekijöiden kanssa. Reissumies on erilainen rakkauslaulu – oodi sille, että tärkeintä on olla onnellinen itsensä kanssa,” kertoo Roope Salminen.

Roope Salminen & Koirat on hiphop -yhtye, joka on noussut suosioon räjähtävillä live-esiintymisillään. 8-henkisen bändin keikoilla bileet pidetään sekä yleisössä että lavalla. Yhtye on esiintynyt useita kertoja loppuunmyydylle Tavastialle ja kesällä he nousevat festareiden lavoille.

Yhtyeen jäsenet: Roope Salminen (laulu), Jon-Jon Geitel (laulu), Ossi Saarinen (kosketinsoittaja), Olli Äkräs (kosketinsoittaja), Urho Särkkä (basso), Robert Rasimus (kitara), Mikko Saarinen (rummut), Iivari Suosalo (lyömäsoittimet).  Roope Salminen on mukana parhaillaan Maikkarilla pyörivässä Tähde tähdet –ohjelmassa.

Instagram:
https://instagram.com/rsjakoirat
Facebook:
https://www.facebook.com/roopesalminenjakoirat