Home » Gaalat » Iskelmä Gaala: Jonne Aaron on vuoden miesartisti

c_Ville_Juurikkala-2010-2

Kuvaaja: Ville Akseli Juurikkala – Photographer

Vuoden parhaita kotimaisia palkitaan parhaillaan Iskelmä Gaalassa Tampere-talossa.

Tänä vuonna jo kymmenettä kertaa järjestettävää Iskelmä Gaalaa juhlitaan parhaillaan Tampere-talossa. Ensimmäisellä puoliajalla jaettiin neljä palkintoa: vuoden miesartistiksi kruunattiin Jonne Aaron , vuoden naisartistina palkittiin Kaija Kooja vuoden tulokkaana Janna . Neljä ehdokkuutta itselleen lunastaneen Jari Sillanpään albumi Rakkaudella merkitty miespalkittiin vuoden albumina.

Juhlakansalla riittää vielä jännitettävää, sillä gaala jatkuu hetken kuluttua. Gaalan toisella puoliajalla palkitaan vuoden iskelmä, -yhtye ja viihdyttäjä. Lisäksi raati on valinnut arvostetun Pro Iskelmä –tunnustuspalkinnon saajan.

Iskelmä Gaalassa jaetaan tammikuussa järjestetyn Iskelmän vuosiäänestyksen palkinnot. Iskelmän kotisivuilla käydyssä vuosiäänestyksessä oli osallistujia lähes 35 000.