Home » Videot » NOPSAJALAN UUSI SINGLE JA VIDEO ”NIIN KUIN MÄ” JULKAISTIIN TÄNÄÄN

5436577435743783

”Niin kuin mä” on ensimmäinen single 10.4. julkaistavalta albumilta ”Mun”

Nopsajalka on ehdolla Emma-gaalassa Vuoden artistiksi ja viime vuoden soitetuin kotimainen radiokappale ”Lupaan olla” on ehdolla Vuoden biisiksi

Nopsajalka on säveltänyt ja tulkinnut 2010-luvulla seitsemän top 20 -radiohittiä

Kevään kiertuepäivämäärät on julkistettu

Nopsajalka julkaisi tänään uuden singlen ”Niin kuin mä”. Kappale on ensimmäinen maistiainen 10.4. julkaistavalta albumilta ”Mun”, joka muodostaa viimevuotisen ”Sun”-albumin kanssa kokonaisuuden. Intiimin ”Sun”-albumin vastapainoksi ”Mun” on tanssittavampi ja entistä rytmisempi levy. Nopsajalka on tuottanut, äänittänyt, miksannut, soittanut sekä säveltänyt ja sanoittanut molemmat albumit pääosin itse.

Katso ”Niin kuin mä” -musiikkivideo tästä

“Näinä ahdasmielisyyden aikoina on hyvä muistuttaa, että kaikki ihmiset on erilaisia, ja on tärkeää pitää siitä kiinni. Varsinkin netissä lietsotaan paljon propagandaa siitä miten asiat pitää tehdä ja esimerkiksi mitä pitäisi syödä ja mitä ei. Kaikilla on kuitenkin omat juttunsa ja persoonallisuutensa”, kertoo Nopsajalka kappaleen sanomasta.

“’Niin kuin mä’ on musiikillisesti jonkinlaista diskoa Nopsajalan tyyliin. Biisi sai alkunsa kotimatkalla keikalta ja se on tehty yhdessä livebändin kanssa, mikä kuuluu lopputuloksessa. Ollaan reilun vuoden ajan tehty bändin kanssa töitä ja nyt tuntuu, että livenä Nopsajalka on ihan oikea yhtye!” 

Nopsajalka on yksi 2010-luvun merkittävimmistä lauluntekijöistä ja tulkitsijoista. Vuodesta 2012 lähtien Nopsajalka on kirjoittanut ja laulanut peräti seitsemän top 20 -radiohittiä, joista neljä ensimmäistä (”Soutaa huopaa”, ”Saatilla”, ”Tänään lähtee”, ”Valvoo”) Elokuu-yhtyeen riveissä ja kolme viimeisintä (”Nautintoo”, ”Lupaan olla”, ”Seuraava feat. Erin”) soolona.

Nopsajalka on tämän vuoden Emma-gaalassa ehdolla Vuoden Artistiksi ja ”Lupaan olla” -single Vuoden biisiksi. Aiemmin Nopsajalka on ollut Elokuun jäsenenä ehdolla kategorioissa Vuoden tulokas, Vuoden Spotify-innovaattori ja Vuoden biisi (”Soutaa huopaa”). Emma Gaala järjestetään 27. helmikuuta Barona Areenalla ja gaala myös televisioidaan MTV3:lla.

Platinarajan ylittänyt ”Lupaan olla” on viime vuoden soitetuin kotimainen radiokappale ja se oli kesällä 2014 yhdeksän peräkkäistä viikkoa soitetuin kappale Suomen radioissa. Kappale on myös valloittanut mm. Spotify-singlelistan,  iTunes-singlelistan sekä virallisen latauslistan kärkipaikat. Spotifyssa biisiä on streamattu yli 4 miljoonaa kertaa ja kappaleen musiikkivideolla on yli 3 miljoonaa katselukertaa. Video oli Suomessa vuoden 2014 viidenneksi katsotuin musiikkivideo YouTubessa.

Viimevuotisilla keikoilla livekunnon huippuunsa hionut Nopsajalka palaa bändeineen lavoille keväällä. Kesän festivaalikeikoista tiedotetaan myöhemmin. Albumin julkaisukeikkaa vietetään Tavastialla 21. toukokuuta.

Keikat:

6.3.2015        Sokos Hotel Presidentti, Helsinki

7.3.2015        Hullu Poro Areena, Kittilä

13.3.2015      Sorsanpesä, Seinäjoki

14.3.2015      Ylivieskatalo Akustiikka, Ylivieska

19.3.2015      Ravintola Zone, Kuusamo

20.3.2015      45 Special, Oulu

21.3.2015      Ravintola Dyyni, Kalajoki

3.4.2015        Amarillo Night, Kouvola

4.4.2015        Finlandia-Klubi, Lahti

5.4.2015        Klubi, Tampere

11.4.2015      Club B52, Ähtäri

17.4.2015      Amarillo, Joensuu, Joensuu

30.4.2015      Hotelli Pyhätunturi, Kemijärvi

8.5.2015        Amarillo, Lappeenranta

16.5.2015      Itäkeskuspäivät, Helsinki

21.5.2015      Tavastia Klubi, Helsinki

Nopsajalka on helsinkiläinen artisti, muusikko ja tuottaja, joka kuuluu kotimaisen reggaen ja rytmimusiikin pioneereihin. Soolouransa ohella hän on tullut tutuksi yhtyeistä Elokuu, Soul Captain Band sekä Kapteeni Ä-ni. Päivitetty Nopsajalka-soundi tuo reggaen ja hiphopin sekaan entistä vahvempia vaikutteita R&B:sta ja soulista.

”Niin kuin mä” Spotifyssa: http://open.spotify.com/track/21Kcrd4JEU9bqPuKn8dKAF

www.nopsajalka.com

www.facebook.com/nopsajalkaofficial

http://instagram.com/nopsajalka