788798

Apocalyptica on säveltänyt tunnuskappaleen uuteen, joulukuussa ilmestyvään Angry Birds Seasons -episodiin “On Finn Ice” yhteistyössä Visit Finlandin sekä Rovion kanssa. Peliepisodi ”On Finn Ice” tutustuttaa pelaajat Suomen luontoon, tapoihin ja kulttuuriin Angry Birdsin hengessä. Suomalaisuus myös kuuluu episodissa Apocalyptican sovittaman teemamusiikin myötä. Kappale julkaistiin maailmanlaajuisesti.

Visit Finland pyrkii lisäämään Suomen tunnettuutta maailmalla ”On Finn Ice” –projektin myötä ja välittämään pelaajille kutsun tulla kokemaan Suomen uniikki talvi ilahduttavien Angry Birds -hahmojen kanssa. ”Rovio on todellinen tarinankertoja, joka jatkuvasti etsii uusia ja innovatiivisia tapoja fanien ja brändin kohtaamiseen. Suomen maaginen talvi loi hyvän tarinan ja hyvät puitteet tähän. Tarinoiden sijoittaminen oikeisiin paikkoihin tuo lisäksi mielenkiintoisen lisän yhdistämällä digitaalisen ja fyysisen ympäristön luovalla tavalla”, kertoo projektin vastaava tuottaja, Edvard Groundstroem, Rovio Entertainmentista.

Innovatiivisena ja maailmanlaajuisesti tunnettuna yhtyeenä Apocalyptica oli täydellinen valinta tähän kyseiseen Suomi-episodiin. ”Kun meiltä kysyttiin sävellystä tähän tulevaan episodiin, tartuimme tarjoukseen heti. Ihmiset tietävät rakkautemme kotimaatamme kohtaan ja Angry Birds on huikea menestystarina meidän  pienestä maastamme. ’On Finn Ice’ paljastaa paljon meistä suomalaisista ja meidän huumoristamme –tottakai meidän on oltava siinä mukana!”, Eicca Toppinen iloitsee.

Uusi Angry Birds Seasons –episodi ”On Finn Ice” julkaistaan joulukuussa.

Vuonna 1993 perustettu Apocalyptica on jatkuvasti kehittänyt klassista muotoa ja rakennettaan, onnistuen keksimällä koko ajan uusia ja odottamattomia musiikillisia projekteja. Vaikka takana on jo 21 vuotta kestänyt ura, reilusti yli 1000 keikkaa 50:ssä eri maassa, Apocalyptica yhä edelleen nauttii suurta mediasuosiota sekä kipuaa listakärkiin uusilla albumeillaan ympäri maailmaa. Yhtyeen uusi albumi ”Shadowmaker” julkaistaan maailmanlaajuisesti huhtikuussa 2015, jota seuraa 26 keikkaa kattava Europaan kiertue.

Kappale löytyy iTunesista: http://po.st/BuyApoFinnIce