97c39911188dceb6_800x800ar

 

Suomen ylivoimaisesti suosituin teiniartisti Robin julkaisi uutuusalbuminsa Boom Kah tänään perjantaina, 4.10. Levy myi heti julkaisupäivänään yli 40 000 kappaletta, eli tuplaplatinalevyyn oikeuttavan huikean määrän! Robin yllätettiin iloisesti tänään klo 12 järjestetyssä lehdistötilaisuudessa, jossa Alexander Stubb luovutti teiniartistille maailman suurimmaksi tuplaplatinalevyksi tituleeratun valtavan taulun. Uuden albumin myynti nosti Robinin levyjen kokonaismyynnin jo yli neljännesmiljoonaan albumiin, joka on ennätyksellinen saavutus vain puolessatoista vuodessa!

Perjantaina 4. lokakuuta julkaistun monipuolisen Boom Kah -albumin takaa löytyy nimekäs tekijäkaarti. Levyllä kuullaan mm. Risto Asikaisen, Joonas Angerian, Jonas Olssonin, Kyösti Salokorven, Street Kobran, Eppu Kososen ja Jimi Constantinen kirjoittamia biisejä. Tuottajina ovat toimineet mm.  Henri ‘MGI’ Lanz, GoodWill, Joonas Angeria ja Jonas Olsson . Useimmat levyn kappaleista ovat syntyneet biisileireillä, joissa Robin oli tiiviisti mukana kappaleiden kirjoitusprosessissa. Albumilla vierailevat Suomen räppiskenestä tutut hahmot Mikael Gabriel, Uniikki ja VilleGalle.

Albumin ensimmäinen sinkku, Boom Kah, julkaistiin näyttävästi Linnanmäellä 30. elokuuta. Paikalla oli yli 4000 fania, ja tapahtumaa seurattiin myös tiiviisti YouTuben live-streamin kautta kotikatsomoissa. Boom Kah -sinkku on soinut hienosti mm. YleX-kanavalla, jossa se on ilmestymisestään asti ollut Himotuimmat-listan ykkösenä. Uskolliset Robinerit ja Robinin uudet fanit ovat olleet aktiivisia ja biisiä onkin käyty äänestämässä poikkeuksellisen paljon. Boom Kah –biisiin tehty koreografia on villinnyt nuoret ympäri Suomen ja Robin odottaakin näkevänsä keikoilla fanien villiä Boom Kah –tanssia

Robinin virallisia musiikkivideoita on käyty katsomassa YouTubessa tähän mennessä jo yli 20 miljoonaa kertaa. Hänet palkittiin tänä vuonna useilla Emma-patsailla, sekä viime syksynä Music Televisionin VMA Best Finnish Act -palkinnolla. Facebookissa Robinilla on yli 75 000 tykkääjää ja Instagramissa häntä seuraa jo reilut 46 000 fania. Robinista on tehty Robin The Movie –elokuva (Solar Films / Inari Niemi, 2012) ja kirja Robinin huikea tarina (Tammi, Marikka Bergman 2012).

Uusi Boom Kah -albumi starttaa myös Robinin syksyn kiertueen.  Jo viime vuonna jäähallikokoluokan konsertteja tehneellä Robinilla on uusi show, joka kannattaa kokea!

BOOM KAH –KIERTUE 2013

4.10. Helsinki, City-Anttila (klo 18.00 nimmarikeikka – vapaa pääsy)

5.10. Helsinki, Tavastia (LOPPUUNMYYTY)

6.10. Helsinki, Tavastia (LOPPUUNMYYTY)

12.10. Kuopio, Kuopiohalli

18.10. Turku, Mylly (klo 17.00 nimmarikeikka – vapaa pääsy)

19.10 Tampere, Lost In Music ( Pakkahuone )

20.10. Helsinki, Kauppakeskus Kaari (klo 14.00 nimmarikeikka – vapaa pääsy)

2.11. Hankasalmi, Lomakeskus Revontuli

3.11. Hämeenlinna, Sirkus

16.11. Kurikka, Monnari

17.11. Oulu, Club Teatria

6.12. Mikkeli, Stellan Tähtitori

7.12. Kajaani, Kajaanihalli

14.12. Turku, Caribia Areena

15.12. Helsinki, The Circus

Robinin viralliset kanavat:

http://www.robinmusic.fi
https://twitter.com/RobinVirallinen
http://instagram.com/robinpackalen
http://www.facebook.com/RobinVirallinen
http://www.youtube.com/user/RobinFanikanava