Home » Tapahtumat » DISNEY ON ICE TEKEE PALUUN TURKUUN

Koko perheen suosikkishow Disney On Ice palaa viidentoista vuoden tauon jälkeen Turkuun, missä se on vieraillut vain kerran aikaisemmin. Tällä kertaa Disney On Ice hurmaa perheet uudella tuotannollaan ”Satuja ja seikkailuja”, jossa päästään nauttimaan sekä aivan uusimmista Disney-tarinoista että iki-ihanista Disney-klassikoista. ”Satuja ja seikkailuja” esittää neljä ihastuttavaa Disney-tarinaa: Frozen, Kaksin karkuteillä, Pieni merenneito ja Kaunotar ja hirviö. Show nähdään Turussa HK Areenalla seitsemässä esityksessä 5. – 8. helmikuuta. Esitysten lipunmyynti käynnistyy maanantaina 25. elokuuta. 

Feld Entertainmentin tuotanto ”Satuja ja seikkailuja” tarjoaa huikeaa taiturointia, erikoistehosteita ja rakastettuja Disney-hahmoja, jotka luovat elinikäisiä muistoja niin lapsille kuin aikuisillekin. Tänä vuonna show’ta tähdittää kaikkien aikojen menestynein ja Oscarilla palkittu animaatioelokuva Frozen, joka vie katsojat mukaan Arendellen lumisiin talvimaisemiin ja kuninkaallisten sisarusten, Elsan ja Annan, viihdyttävän lumiukko Olafin, vuorien kasvatin Kristoffin ja hänen uskollisen poronsa Svenin seikkailuihin. Tarina on täynnä toimintaa, taikaa ja unohtumattomia persoonia. 

Show’ssa päästään sukeltamaan myös Pienen merenneidon vedenalaiseen maailmaan, josta ei puutu vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Kaksin karkuteillä vuorostaan tempaa katsojat mukaan Tähkäpään ja hänen hurmaavan liittolaisensa Flynnin seikkailuihin. Mukana on myös ikimuistoinen kohtaus Kaunottaresta ja hirviöstä, jossa hirviö ja hänen linnansa lumottu väki esiintyvät Bellelle. Disney On Icen ”Satuja ja seikkailuja” on taianomainen sekoitus kuninkaallisuutta ja ihastuttavia hahmoja lämminhenkisesti tarjoiltuna. 

Disney In Ice on tuonut iloa, jännitystä ja taikaa katsojien elämään eri puolilla maailmaa jo yli kolmen vuosikymmenen ajan. Esityksissä katsojat pääsevät lähietäisyydelle Disney-hahmoja ja nauttimaan Disney-saduista koko perheen voimin. Omaa luokkaansa olevassa jääshow’ssa nähdään kansainvälinen otos huippuluistelijoita, taidokkaita koreografioita, kimaltavia esiintymisasuja ja näyttäviä tehosteita. 


ESITYKSET:
Disney On Ice – Satuja ja seikkailuja

Turku, HK Areena
To 5.2.2015 klo 18.00 (ovet klo 16.30)
Pe 6.2.2015 klo 18.00 (ovet klo 16.30)
La 7.2.2015 klo 10.30 (ovet klo 9.30), klo 14.30 (ovet klo 13.30) ja klo 18.30 (ovet klo 17.30)
Su 8.2.2015 klo 10.30 (ovet klo 9.30) ja klo 14.30 (ovet klo 13.30)


LIPUT:
Myyntiin ma 25.8.2014 klo 9 Lippupalvelun myyntipisteissä, puhelinpalvelussa 0600 10 800 (1,98 €/min + pvm) ja netissä www.lippupalvelu.fi. 

Torstain ja perjantain esitykset:
Alakatsomot: Palvelumaksuineen alkaen: aikuiset 38,50 euroa / lapset 28,50 euroa
Yläkatsomot: Palvelumaksuineen alkaen: aikuiset 33,50 euroa / lapset 23,50 euroa
VIP (istumapaikat jäällä/permannolla): Palvelumaksuineen alkaen: aikuiset 49,50 euroa / lapset 37,50 euroa.


Lauantain ja sunnuntain esitykset:
Alakatsomot: Palvelumaksuineen alkaen: aikuiset 44,50 euroa / lapset 33,50 euroa
Yläkatsomot: Palvelumaksuineen alkaen: aikuiset 40,50 euroa / lapset 30,50 euroa
VIP (istumapaikat jäällä/permannolla): Palvelumaksuineen alkaen: aikuiset 58,50 euroa / lapset 45,50 euroa