Home » Tapahtumat » MANSESSA URHEILU- JA VIIHDETÄHDET PUKEUTUVAT BROILEREIKSI!

50f95eb1-9310-4820-b978-38aa8251c065

Urheilu- ja viihdetähtiä vilisevä tamperelainen Mansester Broilers kohtaa helsinkiläisen Pietarinkadun Oilersin hyväntekeväisyysottelussa Hakametsän jäähallissa Tampereella lauantaina 9. elokuuta. Tapahtuman tuotot ohjataan lyhentymättömänä Tampereen yliopistollisen sairaalan lastenklinikalle sekä Helsinki Uusi Lastensairaala 2017 -hankkeelle.

Mansester Broilerssin kokoonpanossa viilettävät muun muassa jääkiekkotähdet: Petri Kontiola (Toronto Meaple Leafs), Jori Lehterä (St. Louis Blues), Tuukka Rask(Boston Bruins) ja Michael Keränen (Minnesota Wild). Huippu-urheilijoista mukana ovat myös lumilautailija Petja Piiroinen (Big air -maailmanmestari) ja ammattinyrkkeilijä Jarno Rosberg. Viihdealan tähdistä joukkuetta täydentävät Kummelista tuttu Heikki Silvennoinen ja Uniklubin laulaja Jussi Selo.

Kokemusta Mansester Broilerssiin tuovat legendaarinen Raimo Helminen, Jyrki Lumme ja Risto Jalo. Broilerssia valmentavat leijonakoutsit Jukka Jalonen(maailmanmestari 2011) ja Rauno Korpi sekä nyrkkeilyn saralla Amin Asikaisen jaEdis Tatlin fysiikkavalmentajana mainetta niittänyt Aki Sipilä.

Hyväntekeväisyysottelu Hakametsässä alkaa 9. elokuuta klo 16 ja ovet tapahtumaan aukeavat klo 14.30. Ottelun jälkibileet pidetään Ravintola HULLU POROssa, josta tuotot ohjataan myös hyväntekeväisyyteen. Liput tapahtumaan myy www.lippu.fi ja R-kioskit.

Tervetuloa Tampereelle Hakametsään!

Lisätietoja: www.mansesterbroilers.com ja Mansester Broilers Facebook.