2 (1)

Katso Right In Front Of You –kappaleeseen kuvattu musiikkivideo:

Toukokuun lopussa uuden V-albumin julkaissut Anna Abreu vie katsojan uudella videollaan 90-luvun tunnelmiin. Raikas klubibiisi on Abreun toinen singlelohkaisu uudelta albumilta ja se on Jonas.W.Karlssonin ja Axel Ehnströmin säveltämä.  Anna Abreu kiertää kesän festareilla ja esiintyy viikonloppuna Kuopion Wine Festivaaleilla ja Iskelmän Himos Festivaaleilla.  Ruisrockin lavalle Abreu nousee ensimmäisen kerran uransa aikana lauantaina 5.7.

Anna Abreun V-albumia tehtiin kaikessa rauhassa parin vuoden ajan. Levyn tuottajina ovat toimineet Jonas W. Karlsson, Jarkko Ehnqvist ja Hank Solo. Kappaleita albumille ovat tuottajakolmikon lisäksi kirjoittaneet muun muassa Ruotsin euroviisuissa menestynyt Ace Wilder, Vuoden tuottaja -palkinnon Emma gaalassa voittanut MGI sekä Aviciin Seek Bromance -biisin kirjoittanut Amanda Wilson. Levyllä vierailevat tanskanlainen supertähti Christopher sekä räppäri Gracias.

V-albumin ensimmäinen singlelohkaisu Ra-ta ta-ta nousi kevään aikana radioiden neljänneksi soitetuimmaksi kappaleeksi ja kappaleeseen kuvattu musiikkivideo on kerännyt yli miljoona katselukertaa YouTubessa.

Anna on yksi Suomen suosituimmista naisartisteja. Emma-palkitun Annan aiempia albumeita on myyty lähes  200 000 kappaletta.