Home » Runous » Näe hyvä lähellä -runokirjan ensimmäinen kappale on luovutettu Jenni Haukiolle

naehyvalahellarunokirjaluovutus_kaisumerilaliisaniilolajennihaukiomirjahellstedt

Runokirjan kävi luovuttamassa Jenni Haukiolle Maa- ja kotitalousnaisten Keskuksen hallituksen puheenjohtaja Kaisu Merilä, eläkkeelle jäävä toiminnanjohtaja Liisa Niilola sekä tuleva toiminnanjohtaja Mirja Hellstedt. Kuva: Maa- ja kotitalousnaisten Keskus, Tomi Auersalmi

Maa- ja kotitalousnaisten 80-vuotisjuhlavuoden kunniaksi järjestetyn runokilpailun parhaimmisto on koottu runokirjaksi Näe hyvä lähellä. Kirjan ensimmäinen kappale on tänään luovutettu rouva Jenni Haukiolle.

Kilpailuun osallistui 286 runoa 103 eri tekijältä. Aihetta ei rajattu tarkasti vaan teemaa sai käsitellä vapaasti. Tämä näkyi runojen moninaisessa aihepiirissä. Runoissa hyvä nähdään niin arjen hetkissä, lapsissa ja läheisissä kuin ruuassa ja luonnossa.

Voittajarunot on julkistettu maaliskuussa, ja ne löytyvät Maa- ja kotitalousnaisten verkkosivuilta.

Näe hyvä lähelläsi -runokirjaa voi tilata Maa- ja kotitalousnaisten verkkokaupasta:

www.maajakotitalousnaisetkauppa.fi