65735623786936579648

Enkeli-hitillä listat vallannut Tuomas Kauhanen julkaisi uuden singlen

Räppäri Tuomas Kauhanen valtasi radio-ja myyntilistat viime vuonna massiivisella Enkeli-hitillään. Kappale nousi Spotifyn ykkössijalle, keräsi YouTbessa yli 3 miljoonaa katselukertaa ja se äänestettiin Voicen viralliseksi kesähitiksi. Tuomas on viettänyt viime kuukaudet studiossa valmistellen uutta musiikkia. Tänään perjantaina julkaistiin uunituoreen Pummilla Tallinnaan –singlen musiikkivideo. Kappaleella on mukana Tuomaksen livesetistä tuttu Mikko Björk. Pummilla Tallinnaan –single julkaistaan digitaalisesti 24.1. ja sinkun b-puolella on mukana ennenjulkaisematon Katulaulu-kappale.

Viime vuosi oli ihan mieletön,  iso hitti ja paljon keikkoja. Nyt on hyvä fiilis julkaista uutta musaa! Pummilla Tallinnaan on mukaansatempaava biisi ja uskon, että se tuo hyvää fiilistä kuulijalle. Kuvattiin biisiin hauska musavideo, jossa matkataan maailman eri kohteissa”, kertoo Tuomas Kauhanen.

Porvoossa kasvanut ja Helsingissä asuva Tuomas Kauhanen julkaisi Sano vaan Tuomas –debyyttialbumin kesäkuussa 2013. Albumin singlelohkaisut Miksi naiset rakastuu rentttuihin, Enkeli ja 1985 ovat keränneet yli 5,5 miljoonaa kuuntelukertaa YouTubessa. Kauhanen on aiemmin vaikuttanut  Näkökulma ja A04 –kokoonpanoissa ja siirtyi soolouralle viime kesänä 1985 –singlen myötä.

www.instagram.com/tuomaskauhanen
www.facebook.com/tuomaskauhanenofficial